עוגות שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה. מתכון זה מספק 120 מנות. עם 34 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, קרם חמאה שוקולד, תערובת עוגת שוקולד גרמנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, עוגיות מנטה עם מנטה שוקולד מריר גנאש, ו עוגות שוקולד מנטה מקאפקייקס של מרתה סטיוארט (מתכונים דומים).
הוראות
הכה הראשון 5 מרכיבים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי רק עד מרכיבים יבשים הם לחות. הגדל מהירות בינונית, והכה 3 עד 4 דקות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך.
מניחים כוסות אפייה נייר מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות אפייה, מילוי כל שני שליש מלא.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מדפי תיל, מגניב 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
הכן שוקולד חמאה לפי ההוראות, ערבוב 1/4 כוס קצוצה דק קרם דה menthe שוקולד מנטה.
מורחים עוגות באופן שווה עם קרם חמאה שוקולד.
מקשטים עם מגולח או קצוץ דק קרם דה מנתהמנטה שוקולד, אם תרצה בכך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Andes Creme de Menthe Thins.