עוגות שוקולד עם מילוי קרם קפה
המתכון עוגות שוקולד עם מילוי קרם קפה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת קקאו, סודה לשתיה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות שוקולד עם מילוי קרם, עוגות בננה עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד (ומילוי!), ו עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם מצעים נייר ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא קמח, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים שמן, קפה וביצים. הכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה.
מערבבים את השמנת החמוצה ווניל.
כפית את הבלילה באופן שווה לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא כל 2/3 מלא.
אופים עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, במשך 16 עד 18 דקות.
תן להם להתקרר במחבתות על מדפי תיל במשך 5 דקות.
הסר מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
כפית קרם מילוי לתוך בקבוק לסחוט עם קצה צר ארוך. הכנס את הקצה לחלק העליון של הקאפקייק וסחוט על 1 כף מילוי למרכז של כל קאפקייק.
מורחים את ציפוי חמאת הקפה באופן שווה על גבי העוגות ומקשטים עם פולי קפה מצופים שוקולד, אם תרצה בכך.
בקערה קטנה, מקציפים את גבינת השמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לאט מוסיפים את הליקר ומקפלים את הציפוי המוקצף. כיסוי וצינה.