עוגות שוקולד פאדג'עם ציפוי חמאת בוטנים
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. . גשו לסופר וקנו ציפוי, חמאת בוטנים מוקרמת, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות שוקולד פאדג'עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגיות שוקולד פאדג'עם ציפוי חמאת בוטנים מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מניחים מתלה באמצע התנור. קו 18 כוסות מאפין רגילות עם ספינות קאפקייקס מנייר.
מערבבים בראוני תערובת, ביצים, שמן ומים בקערת ערבוב בינונית עד מעורבב היטב. למלא את כוסות מאפין חצי מלא עם הבלילה בראוני.
מניחים על 1 כף שוקולד צ ' יפס במרכז הבלילה.
אופים 18-20 דקות או עד סט. מגניב במקצת.
הסר מן מחבתות מאפין ולתת מגניב לחלוטין על מדפים חוט.
מערבבים יחד ציפוי וחמאת בוטנים בקערה בינונית.
מורחים על גבי קאפקייקס מקורר. באמצעות מיכל של פצפוצים הכלולים עם ציפוי, לקשט את החלק העליון של כל קאפקייק.