עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך צבע ירקות אפרסק, מלח, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שקדים-פטל מקצפת ברים, מרנג שקדים עם סורבה פטל, ו עוגת מרנג שקדים עם קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. קיפול חלופי תערובת חלב וקמח לתערובת החמאה. ממלאים את ספינות הקאפקייקס בחצי הדרך ואופים במשך 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להרכיב: לטבול את החלק העליון של כל cupcake לתוך זיגוג פטל, הקפד לכסות את כל החלק העליון של העוגה עד קצה הנייר. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול, צינור מנה נדיבה של מרנג שוויצרי לבנדר חיוור במרכז העוגה, שמירה על שפת זיגוג פטל גלוי. מעל המרנג השוויצרי עם אפרסק מוערם ועוגת שקדים ירוקה. באמצעות מברשת מאפה קטנה, זיגוג כל פטל עם ריבת פטל ולשבת על גבי העוגה. אבק קל את החלק העליון של כל קאפקייק עם שוקולד מריר-מתוק מקונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
ריבת פטל
עם 50 קלוריות
6 כוסות או סוכר
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
מניחים את הריבה בסיר קטן. ממיסים את הריבה לנוזל על אש נמוכה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה חסינת חום של מערבל עומד להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע והסוכר מומס. (התערובת צריכה להרגיש חלקה לחלוטין כאשר שפשף בין קצות האצבעות.) לצרף את הקערה למיקסר מצויד מצורף whisk. החל על נמוך בהדרגה להגדיל למהירות בינונית גבוהה, לטאטא עד נוקשה, אבל לא יבש, פסגות טופס. המשך לערבב עד התערובת היא רכה ומבריקה ומגניבה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים כמה טיפות של צבע ירקות סגול ומערבבים היטב עד צבע לבנדר בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות או סוכר
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 מגשי חצי גיליון עם מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מנפים יחד את הקמח והמלח בקערה קטנה ומניחים בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את הדבק שקדים וסוכר יחד עד פירורים קטנים טופס.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות גבוהה עד התערובת משולבת. לגרד את הקערות ולהוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד כל משולב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 חלקים, מכה על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מחלקים את החובטים בין 2 קערות ערבוב קטנות. בקערה הראשונה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות אפרסק לבלילה ומערבבים היטב עד צבע אפרסק חיוור. בקערה השנייה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות הירוק ומערבבים היטב עד צבע ירוק חיוור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
14
מורחים כל הבלילה על מגשי גיליון מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
15
אופים במשך 10 דקות. כאשר מקורר, לחתוך את עוגת אפרסק באמצעות קאטר מאפה מחורץ עגול 1 אינץ', ולחתוך את העוגה הירוקה באמצעות קאטר מאפה מחורץ 1/2 אינץ'. ערם את העוגות הירוקות על גבי עוגות האפרסק ולהניח בצד.