קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים

עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך צבע ירקות אפרסק, מלח, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שקדים-פטל מקצפת ברים, מרנג שקדים עם סורבה פטל, ו עוגת מרנג שקדים עם קרם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. קיפול חלופי תערובת חלב וקמח לתערובת החמאה. ממלאים את ספינות הקאפקייקס בחצי הדרך ואופים במשך 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להרכיב: לטבול את החלק העליון של כל cupcake לתוך זיגוג פטל, הקפד לכסות את כל החלק העליון של העוגה עד קצה הנייר. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול, צינור מנה נדיבה של מרנג שוויצרי לבנדר חיוור במרכז העוגה, שמירה על שפת זיגוג פטל גלוי. מעל המרנג השוויצרי עם אפרסק מוערם ועוגת שקדים ירוקה. באמצעות מברשת מאפה קטנה, זיגוג כל פטל עם ריבת פטל ולשבת על גבי העוגה. אבק קל את החלק העליון של כל קאפקייק עם שוקולד מריר-מתוק מקונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
ריבת פטלריבת פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
מניחים את הריבה בסיר קטן. ממיסים את הריבה לנוזל על אש נמוכה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה חסינת חום של מערבל עומד להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע והסוכר מומס. (התערובת צריכה להרגיש חלקה לחלוטין כאשר שפשף בין קצות האצבעות.) לצרף את הקערה למיקסר מצויד מצורף whisk. החל על נמוך בהדרגה להגדיל למהירות בינונית גבוהה, לטאטא עד נוקשה, אבל לא יבש, פסגות טופס. המשך לערבב עד התערובת היא רכה ומבריקה ומגניבה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים כמה טיפות של צבע ירקות סגול ומערבבים היטב עד צבע לבנדר בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 מגשי חצי גיליון עם מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מנפים יחד את הקמח והמלח בקערה קטנה ומניחים בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את הדבק שקדים וסוכר יחד עד פירורים קטנים טופס.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות גבוהה עד התערובת משולבת. לגרד את הקערות ולהוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד כל משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 חלקים, מכה על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מחלקים את החובטים בין 2 קערות ערבוב קטנות. בקערה הראשונה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות אפרסק לבלילה ומערבבים היטב עד צבע אפרסק חיוור. בקערה השנייה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות הירוק ומערבבים היטב עד צבע ירוק חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
14
מורחים כל הבלילה על מגשי גיליון מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
אופים במשך 10 דקות. כאשר מקורר, לחתוך את עוגת אפרסק באמצעות קאטר מאפה מחורץ עגול 1 אינץ', ולחתוך את העוגה הירוקה באמצעות קאטר מאפה מחורץ 1/2 אינץ'. ערם את העוגות הירוקות על גבי עוגות האפרסק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ממרח שקדיםממרח שקדים1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1שוקולד מריר, לקישוטשוקולד מריר, לקישוט5largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה5521 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה48שרימפס וורידיםצבע ירקות סגולצבע ירקות סגול48שרימפס וורידיםצבע ירקות ירוקצבע ירקות ירוק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'48שרימפס וורידיםצבע ירקות אפרסקצבע ירקות אפרסק1פיינטפטל טרי, לקישוטפטל טרי, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת פטל ללא חרצניםריבת פטל ללא חרצנים48שרימפס וורידיםריבת פטל, לקישוטריבת פטל, לקישוט0חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר superfineסוכר superfine4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר superfineסוכר superfine1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(3 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)