עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך צבע ירקות אפרסק, מלח, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שקדים-פטל מקצפת ברים, מרנג שקדים עם סורבה פטל, ו עוגת מרנג שקדים עם קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. קיפול חלופי תערובת חלב וקמח לתערובת החמאה. ממלאים את ספינות הקאפקייקס בחצי הדרך ואופים במשך 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
לחתוך לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
כדי להרכיב: לטבול את החלק העליון של כל cupcake לתוך זיגוג פטל, הקפד לכסות את כל החלק העליון של העוגה עד קצה הנייר. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול, צינור מנה נדיבה של מרנג שוויצרי לבנדר חיוור במרכז העוגה, שמירה על שפת זיגוג פטל גלוי. מעל המרנג השוויצרי עם אפרסק מוערם ועוגת שקדים ירוקה. באמצעות מברשת מאפה קטנה, זיגוג כל פטל עם ריבת פטל ולשבת על גבי העוגה. אבק קל את החלק העליון של כל קאפקייק עם שוקולד מריר-מתוק מקונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
ריבת פטל
עם 50 קלוריות
6 כוסות או סוכר
לחתוך לקוביות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
מניחים את הריבה בסיר קטן. ממיסים את הריבה לנוזל על אש נמוכה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה חסינת חום של מערבל עומד להגדיר על מחבת של מים רותחים.
להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע והסוכר מומס. (התערובת צריכה להרגיש חלקה לחלוטין כאשר שפשף בין קצות האצבעות.) לצרף את הקערה למיקסר מצויד מצורף whisk. החל על נמוך בהדרגה להגדיל למהירות בינונית גבוהה, לטאטא עד נוקשה, אבל לא יבש, פסגות טופס. המשך לערבב עד התערובת היא רכה ומבריקה ומגניבה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 חלקים, מכה על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מחלקים את החובטים בין 2 קערות ערבוב קטנות. בקערה הראשונה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות אפרסק לבלילה ומערבבים היטב עד צבע אפרסק חיוור. בקערה השנייה, מוסיפים כמה טיפות של צבע הירקות הירוק ומערבבים היטב עד צבע ירוק חיוור.
אופים במשך 10 דקות. כאשר מקורר, לחתוך את עוגת אפרסק באמצעות קאטר מאפה מחורץ עגול 1 אינץ', ולחתוך את העוגה הירוקה באמצעות קאטר מאפה מחורץ 1/2 אינץ'. ערם את העוגות הירוקות על גבי עוגות האפרסק ולהניח בצד.