עוגות תירס עוף מעושן
עוגות תירס עוף מעושן יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 115 גרם חלבון, 66 גרם שומן, ובסך הכל של 1281 קלוריות. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, עוף רוטיסרי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה מוצק. נסו עוגות תירס עוף מעושן, עוגות תירס עוף מעושן, ו עוף ברביקיו מעושן, בייקון ומטבל תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת מזלג או אצבעות, לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור ואת העצמות. בקערה בינונית שלבו את הבשר, הצ ' יפוטלה, מיץ הליים, 1/4 כפית המלח, הבצל, העגבניות והכוסברה; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, הפלפל והמלח שנותר. מערבבים פנימה את הביצים והריקוטה עד שלא נותרו גושים. מקפלים פנימה את התירס.
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. עבור כל עוגת תירס, כף על 1/4 כוס של הבלילה על המחבת ומבשלים עד חום זהוב ולהגדיר בצד אחד, 2 עד 3 דקות. בעזרת מרית, להעיף את העוגות ומבשלים 1 דקה יותר. מחלקים את העוגות בין צלחות בודדות ומעליהם תערובת העוף.
מגישים עם שמנת חמוצה, אם רוצים. עֵצָה: הורידו את האש במנה זו על ידי הקטנת הצ ' יפוטלה הקצוצה בחצי או הפלת כולה ושימוש בכף 1 בלבד מרוטב האדובו.