עוגות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 137 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. לך לחנות ותביא בצל, ארוחה מצה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), עוגות תפוחי אדמה, ו עוגות דגים ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. מחלקים תערובת ל -16 חלקים, באמצעות כ 1/3 כוס בכל חלק. לטפוח כל חלק לתוך עוגה בקוטר 4 אינץ'; מקום על נייר שעווה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל שני הצדדים של כל עוגה עם ספריי בישול; מקום בקבוצות במחבת. להפחית את החום בינוני; לבשל 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת, והנח על נייר שעווה. מגניב לגמרי.