עוגות תפוחי אדמה חרדל
עוגות תפוחי אדמה חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגות תפוחי אדמה סלמון עם רוטב טרטר חרדל, עוגות פירה בגארליקי עם צ'אטני חרדל ג' ינג'ר פטל, ו עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים במים קרים. להעלות לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומאפשרים להתקרר מעט.
מעבירים לקערה גדולה ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מוסיפים את הפרמזן, שמנת חמוצה, חרדל, בצל ירוק וביצה.
מערבבים יחד עד incorporated.
מערבבים את הפנקו ופטרוזיליה מיובשת בצלחת תבשיל ומפזרים מלח ופלפל. טופס תפוחי אדמה לתוך 8 עוגות, על 5 אינץ 'רחב 3/4 אינץ' עבה. לדלות את העוגות דרך panko.
מוסיף את שמן קנולה למחבת צדדית גבוהה על חום בינוני. לאחר השמן חם, מוסיפים את המנה הראשונה של עוגות ומבשלים עד פריך, על 3 דקות לכל צד.
הסר מן השמן לצלחת נייר מצופה מגבת. חזור עם המנה השנייה. החזק בתנור לפני ההגשה.