ליקר ביצים נפוליאון
זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם רום מתובל, בצק עלים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ליקר ביצים שוקולד צ'יפס לחם עם זיגוג ליקר ביצים חמאה חומה, קאפקייקס שוקולד ביצה עם זיגוג גבינת שמנת ביצה, ו פודינג לחם קרואסון ביצה עם סירופ ביצה קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 חום. בסיר כבד קטן מערבבים סוכר, עמילן תירס, מלח ואגוז מוסקט.
מקציפים חלב ורום. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים 1 דקה. מעבירים מיד לקערה נקייה; מערבבים פנימה חמאה ווניל. מצננים מעט. עיתונות פלסטיק לעטוף על משטח של מילוי; במקרר 1 שעה או עד קר.
על משטח מקומח קלות, פרש בצק עלים; מגלגלים ל-12 על 10 אינץ'. מלבן.
חותכים לחמש עשרה 4 על 2 אינץ'. מלבנים.
מקום 1-ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 12-15 דקות או עד להזהבה.
הסר למדפי תיל; מגניב 10 דקות. לפצל כל מאפה לשתי שכבות, מה שהופך 30 שכבות בסך הכל; מגניב לחלוטין.
שמור 10 משכבות המאפה העליונות.
מורחים 1 כף מילוי מעוגלת על כל אחת מ -10 שכבות המאפה התחתונות. מעל כל אחד שכבת מאפה שנייה ומילוי כף מעוגל נוסף. למעלה עם שכבות מאפה שמורות. מקררים עד להגשה. כדי לשרת, מפזרים סוכר ממתקים ואגוז מוסקט.