עוגות תפוחים בורבון בייקון דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 166 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים בורבון בייקון, בייקון-בורבון פאי תפוחים, ו פנקייק בורבון, תפוח ובייקון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
2
שים מדף אפייה על תבנית אפייה. לרסס את המדף עם תרסיס בישול nonstick ולהניח את הבייקון על המדף בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 1/2 של סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את המחבת בתנור ואופים במשך 8 דקות. הפוך את הבייקון ומפזר אותו עם הסוכר שנותר. חזור לתנור ואפה עד הבייקון הוא השחמה ופריך, עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הבייקון מן המדף, להעביר צלחת, ולהניח אותו בצד כדי להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, לשבור את הבייקון מסוכר לרסיסים קטנים כדי להשתמש לקישוט על עוגות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
6
לפתוח את בצק עלים על משטח מקומח קלות לגלגל את הסדין מעט. באמצעות חותך ביסקוויטים עגול 2 אינץ', לגזור 24 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. למעלה עם מדף אפייה כדי לעזור לשמור על סיבובים אחידים ואפילו כשהם אופים.
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הסיבובים הם חום זהוב, על 12 דקות. כאשר נעשה להסיר אותם מהתנור ולהניח בצד להתקרר.
9
בקערה בינונית, מוסיפים את התפוחים לקוביות וזורקים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הקינמון, סירופ מייפל, ויסקי 1/4 כוס, חמאה, וסוכר חום לתפוחים, ומערבבים לשלב. במחבת גדולה, מחממים את תערובת התפוח מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים עד שהתפוחים רכים והנוזל התעבה, כ -10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים את 2 פרוסות מבושלים בייקון מתפורר לתוך מילוי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
12
בקערה גדולה, צוננת לשלב את השמנת הכבדה, אבקת סוכר ו 1 כף בורבון. שוט עם מערבל יד לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
13
באמצעות קצה כף, להסיר בזהירות מעגל קטן של בצק עלים ממרכז כל סיבוב טארט, יצירת באר. מלא כל מאפה עם 1 כף של מילוי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
14
שים את העוגות הממולאות על מגש הגשה. למעלה עם מנה של קצפת ומקשטים עם שבר של בייקון מסוכר.