המתכון Bangin' בייקון ו לחמניות צ'דר יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לכם צ'דר חד, מלח ים גס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: Bangin 'בייקון ולחמניות צ' דר, לחמניות בייקון צ'דר, ו לחמניות בייקון-צ'דר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל לקערה גדולה. עם פומפיה תיבת, לגרר את החמאה לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את החמאה לתוך קמח עם הידיים שלך עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיף את הגבינה, בצל ירוק ובייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
5
מערבבים עד מופץ באופן שווה.
6
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים עם כף עץ עד שהתערובת יוצרת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. עם מערוך, לגלגל את הבצק לתוך מלבן 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)