עוגיות Whippet תוצרת בית
גשו לסופר וקנו דבש, סירופ תירס כפיות, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו עוגיות Whippet תוצרת בית, עוגיות פרת משה רבנו תוצרת בית, ו עוגיות מילאנו תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח הרב-תכליתי, קמח מחיטה מלאה, מלח וסודה לשתייה וסט aside.In מיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וסוכר מגורען עד אור ורך. הכה את הביצה, ואחריו דבש, שמנת ווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק.לטפוח את הבצק לתוך 1/4 אינץ ' עבה (דק יותר, אם אתה מעדיף) לוח על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף או רדיד nonstick. צ ' יל לפחות 30 דקות או עד המשרד מאוד. הבצק מתחיל רך מאוד, ולכן מצמרר הוא הכרחי.מחממים התנור ל 350°. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 1 או 2 אינץ', לגזור על 30 סיבובים (תקבל יותר עם חותך קטן יותר). מסדרים על שני יריעות עוגיות גדולות ואופים גיליון אחד בכל פעם על מתלה מרכז במשך 10 דקות או עד תחתית משחימים יפה.
מעבירים את העוגיות למדף כדי להתקרר.הכן את המרשמלו. להתאים שקית מאפה גדולה עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.שים 1/4 כוס מים בקערה קטנה ומפזרים את החבילה של ג ' לטין על זה. מערבבים well.In סיר קטן, לשלב את 8 כפיות הנותרים של מים, סוכר, סירופ תירס ומלח. באמצעות חום בינוני, חום ללא ערבוב עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות (שלב כדור רך).בעוד הסירופ מתחמם, להכות את הביצים עם מצורף whisk עד פסגות נוקשות טופס. אם ביצים נוצרות פסגות לפני הסירופ מגיע 240, לעצור את המיקסר. כאשר הסירופ פוגע 240 מעלות, להפוך את המיקסר על גב ויוצקים אותו לתוך חלבוני הביצה בזרם דק. השתמש מגרדת גומי כדי לוודא שאתה מקבל את כל זה.לגרד את הג ' לטין לתוך הסיר עדיין חם ומערבבים אותו כך שהוא מדלל ומתמוסס מן החום שיורית.
הוסף אותו למיקסר בזמן שהוא עדיין הולך.
מוסיפים את הוניל וממשיכים להכות במשך 5 דקות או עד הקערה מרגישה מגניב ותערובת עבה מספיק כדי צינור. צינור ערימות של מרשמלו על גבי העוגיות ולתת עוגיות עקף המרשמלו לשבת על מתלה לפחות שעתיים. לאחר שעתיים עברו, אתה יכול לעבור לטבילה או שאתה יכול להקפיא את העוגיות ולטבול אותם כאשר נוח.לטבילה, להשתמש בשיטה האהובה עליך. אני ממליץ למתן את השוקולד, אבל זה דורש אימון. אז למתן את השוקולד אם אתה יודע איך, או פשוט להמיס את השוקולד ושומן בדוד כפול. תטביעו כל עוגיה אחת אחת בשוקולד ותרימו עם שני מזלגות, ותנו לשוקולד לזרום בצדדים. הגדר על מדף שיש לך להציב מעל גיליון של נייר או קלף כדי לתפוס טיפות.