קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות Whippet תוצרת בית

עוגיות Whippet תוצרת בית
גשו לסופר וקנו דבש, סירופ תירס כפיות, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו עוגיות Whippet תוצרת בית, עוגיות פרת משה רבנו תוצרת בית, ו עוגיות מילאנו תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח הרב-תכליתי, קמח מחיטה מלאה, מלח וסודה לשתייה וסט aside.In מיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וסוכר מגורען עד אור ורך. הכה את הביצה, ואחריו דבש, שמנת ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק.לטפוח את הבצק לתוך 1/4 אינץ ' עבה (דק יותר, אם אתה מעדיף) לוח על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף או רדיד nonstick. צ ' יל לפחות 30 דקות או עד המשרד מאוד. הבצק מתחיל רך מאוד, ולכן מצמרר הוא הכרחי.מחממים התנור ל 350°. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 1 או 2 אינץ', לגזור על 30 סיבובים (תקבל יותר עם חותך קטן יותר). מסדרים על שני יריעות עוגיות גדולות ואופים גיליון אחד בכל פעם על מתלה מרכז במשך 10 דקות או עד תחתית משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מעבירים את העוגיות למדף כדי להתקרר.הכן את המרשמלו. להתאים שקית מאפה גדולה עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.שים 1/4 כוס מים בקערה קטנה ומפזרים את החבילה של ג ' לטין על זה. מערבבים well.In סיר קטן, לשלב את 8 כפיות הנותרים של מים, סוכר, סירופ תירס ומלח. באמצעות חום בינוני, חום ללא ערבוב עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות (שלב כדור רך).בעוד הסירופ מתחמם, להכות את הביצים עם מצורף whisk עד פסגות נוקשות טופס. אם ביצים נוצרות פסגות לפני הסירופ מגיע 240, לעצור את המיקסר. כאשר הסירופ פוגע 240 מעלות, להפוך את המיקסר על גב ויוצקים אותו לתוך חלבוני הביצה בזרם דק. השתמש מגרדת גומי כדי לוודא שאתה מקבל את כל זה.לגרד את הג ' לטין לתוך הסיר עדיין חם ומערבבים אותו כך שהוא מדלל ומתמוסס מן החום שיורית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מרית אפייהמרית אפייה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף אותו למיקסר בזמן שהוא עדיין הולך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הוניל וממשיכים להכות במשך 5 דקות או עד הקערה מרגישה מגניב ותערובת עבה מספיק כדי צינור. צינור ערימות של מרשמלו על גבי העוגיות ולתת עוגיות עקף המרשמלו לשבת על מתלה לפחות שעתיים. לאחר שעתיים עברו, אתה יכול לעבור לטבילה או שאתה יכול להקפיא את העוגיות ולטבול אותם כאשר נוח.לטבילה, להשתמש בשיטה האהובה עליך. אני ממליץ למתן את השוקולד, אבל זה דורש אימון. אז למתן את השוקולד אם אתה יודע איך, או פשוט להמיס את השוקולד ושומן בדוד כפול. תטביעו כל עוגיה אחת אחת בשוקולד ותרימו עם שני מזלגות, ותנו לשוקולד לזרום בצדדים. הגדר על מדף שיש לך להציב מעל גיליון של נייר או קלף כדי לתפוס טיפות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים907פלפל האבנרואיכות טובה שוקולד מחוסמת או 2 ק איכות טובה שוקולד מחוסמת או 2 ק " ג של שבבי שוקולד באיכות טובה בתוספת 2 כפות של קיצור או חמאת קקאו791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2קרום: פירורי קרקר גרהםו 2 כפיות סירופ תירס קלו 2 כפיות סירופ תירס קל2קרום: פירורי קרקר גרהםביצה מוכהביצה מוכה2largesחלבונים בטמפרטורת החדרחלבונים בטמפרטורת החדר224פלפל האבנרו3/4 כוסות קמח לכל המטרה3/4 כוסות קמח לכל המטרה8פלפל האבנרומעטפה אבקת ג'לטין, השתמשתי נוקסמעטפה אבקת ג'לטין, השתמשתי נוקס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2קרום: פירורי קרקר גרהםו 2 כפיות סוכר מגורעןו 2 כפיות סוכר מגורען1גבינת פרמזן מגוררתכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1כפית מלח scantכפית מלח scant1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח142פלפל האבנרו10 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך10 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 כפיות מים קרים8 כפיות מים קרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מחיטה מלאה (2.8 עוז) קמח מחיטה מלאה (2.8 עוז)