עוגיות אגוזים מעורבים מלוחים
אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות אגוז מלוחות מעורבות יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. אם יש לך שקדים, ביצה, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-111 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגיות מתוקות ומלוחות, עוגיות חמאה "מלוחות שיבולת שועל", ו עוגיות טולהאוס מתוקות ומלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, מלח וסודה לשתייה. תניח בצד. בקערה גדולה, להכות יחד סוכר וחמאה עד שמנת.
מוסיפים ביצה ווניל. הכה בחמאת שקדים וחמאת בוטנים עד בשילוב טוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 1 שעה.
מניחים מדפי תנור בתנוחות בינוניות ועליונות ומחממים תנור ל 163°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים בצק לכדורים של 24 ס " מ. לחץ קלות על כל כדור עם שקד שלם עד הבצק הוא שטוח מעט.
מורחים עוגיות על שני דפי אפייה, ומשאירים כמה סנטימטרים של מקום בין כל עוגייה.
אופים עוגיות עד סדוק וזהב, כ 15 דקות.
תן מגניב במשך 5 דקות על תבנית אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה לסיים קירור.