עוגיות אפרסמון השני
עוגיות אפרסמון השני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון קינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 157 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 389 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 19%. מתכונים דומים: עוגיות אפרסמון, עוגיות אפרסמון, ו עוגיות אפרסמון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות או מרפדים נייר אפייה אחד בנייר אפייה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט והמלח.
קרם את החמאה או המרגרינה עם הסוכר. מקציפים פנימה את הביצה והאפרסמונים.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד, מערבבים פנימה את האגוזים הקצוצים. זרוק על ידי כפיות, 2 סנטימטרים זה מזה, על גיליון אפייה מוכן.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את לורן-פרייה לה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.