עוגיות ארוחת בוקר עם בייקון וקוואקר וזיגוג מייפל
עוגיות בוקר שיבולת שועל, בייקון וגלייז מייפל אורכות בערך שעה ו-15 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון זה מכין 18 מנות עם 247 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם סוכר, שיבולת שועל לבישול, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לחמניות קינמון עם גלייז מייפל , גאלט תפוח קלוי ונאטות עם גלייז חרדל-מייפל , ועוגיות בוקר שיבולת שועל של בייבי בלייק דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים על אש בינונית-גבוהה, תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ-10 דקות.
סננו את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר. כשהן מתקררות, קצצו את הבייקון והניחו בצד.
מקציפים את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אוורירית בעזרת מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לאחר מכן מערבבים פנימה את הביצה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
טורפים יחד בקערה את הקמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון, ומערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה. מוסיפים בהדרגה את שיבולת השועל והבייקון, כשליש כוס שיבולת שועל בכל פעם, ומכסים את הבצק. מקררים לפחות שעה.
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים היטב תבניות אפייה.
גלגלו כשליש כוס בצק לכל עוגייה, גלגלו לכדורים והניחו את הכדורים במרחק של לפחות 7.5 ס"מ זה מזה על תבניות האפייה המשומנות. בעזרת מזלג טבול במים, שוטחו מעט את הכדורים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות זהובות-חומות עם קצוות מעט שחומים יותר, 10 עד 12 דקות. מניחים להן להתקרר על גבי תבניות האפייה 3 עד 5 דקות לפני שמוציאים אותן מהרשת כדי לסיים את הקירור.
להכנת הציפוי, טורפים יחד בקערה סוכר קונדיטוריה, מים וסירופ מייפל עד לקבלת תערובת חלקה.
הניחו לציפוי לעמוד כ-5 דקות עד שיסמיך מעט; טפטפו על החלק העליון של העוגיות. הניחו לעוגיות המזוגגות לעמוד כ-20 דקות עד שיתייצב לפני האחסון.