כרובית קלויה, בייקון ופסטה צ'ילי
כרובית קלויה, בייקון וצ'ילי פסטן הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 629 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כרובית, עגבניות שרי, בייקון פסים rashers, ו tagliatelle. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חציל, צ'ילי ופסטה בייקון, פסטה עם כרובית ובייקון, ו כרובית ופסטה בייקון.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קיטור הכרובית במשך 4 דקות עד רק מבושל, ואז להפריש.
מחממים את שמן הזית בצלחת תבשיל רדודה או צלחת קלייה חסינת אש.
מוסיפים את הבייקון ואת אבקת צ ' ילי ומבשלים מעל חום בינוני במשך 2-3 דקות עד שהשומן מתחיל לרוץ. מערבבים את פרחי הכרובית עם הבייקון, ואז מבשלים בתנור במשך 10-15 דקות עד שהכרובית ספגה את שמן הצ ' ילי ומתחיל להשחים.
בעוד הכרובית הוא צלייה, לבשל את tagliatelle במים רותחים על פי הוראות לארוז. מערבבים את עגבניות הדובדבן עם הכרובית, חוזרים לתנור ומבשלים כ -2 דקות עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.
מסננים את tagliatelle, לחזור למחבת, ולאחר מכן לערבב את הבייקון, כרובית, עגבניות וחצי בזיליקום.
מגישים את הפסטה טפטפת עם קצת שמן זית ומפוזר עם בזיליקום הנותר.