עוגיות ביצים קשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ביצים קשות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-181 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, עבודות חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ביצים קשות מדהימות, עוגיות עשויות עם חלבונים ביצה קשה – זה עובד וזה פנטסטי, ו ביצים קשות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח וחמאה במעבד מזון. דופק עד תערובת הוא קמחי גס.
מוסיפים את המלח וסודה לשתייה ודופק לערבב.
מוסיפים סוכר וביצה קשה. דופק שוב עד שהתערובת נראית קמחית.
מוסיפים את הוניל והדופק עד שהתערובת מתחילה להתאחד.לזרוק תערובת לתוך קערה, להוסיף שוקולד צ ' יפס וצורה לשני כדורים. תראה חלבוני ביצה בבצק-הם ייעלמו כמו עוגיות לאפות.
אופים על גיליון עוגיות מצופה קלף ב 350 מעלות F. במשך 20 דקות או עד עוגיות להופיע השחמה קלות סביב הקצוות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. המרקם משתפר ככל שהעוגיות מתקררות. זה אפילו טוב יותר אם אתה לקרר את העוגיות, להקפיא אותם, ואז להפשיר אותם.עושה 4 עוגיות גדולות