עוגיות בלילת בראוני
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות בלילת בראוני, עוגיות שוקולד בראוני משולשות, ו עוגיות חמאה משולשות שוקולד מומלח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
במערבל לעמוד עם מצורף להב מקצף, להכות את החמאה, סוכר מגורען, סוכר חום ושוקולד עד חלקה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לשלב מלא. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה ולהוסיף לאט לבלילה עד מעורב.
מוסיפים את הוניל ומקפלים בשוקולד צ ' יפס.
טיפה על ידי כפות נדיבות על תבנית אפייה מוכן, על 2 סנטימטרים זה מזה.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.