עוגיות ג'ינג'ר פרנקנשטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ג'ינג'ר פרנקנשטיין. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 36 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם ביצה, קמח, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגיות ג'ינג'ר פרנקנשטיין, עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, ו סלטי פרנקנשטיין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח סוכר, חמאה ודבשה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מוכה בביצה וחלב. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, שיני הל עד צורות הבצק. מחלקים את הבצק ל 2 כדורים; לשטח כל כדור לעשות דיסק 4 אינץ'. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד; לקרר על 1 שעה או עד המשרד, או להקפיא 15 דקות.
מחממים תנור ל 350 ° F. על משטח מקומח, מגלגלים כל דיסק בצק למלבן 12x9 אינץ'.
חותכים כל מלבן 12x9 אינץ 'ל 3 שורות על ידי 6 שורות כדי להפוך 18 מלבנים קטנים יותר (36 סה" כ); מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות גדול ungreased.
אופים 6 עד 8 דקות או עד סט. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, 15 עד 20 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים זיגוג וצבע מזון עד מעורבב היטב. כפור כל עוגייה עם מעט פחות מ 1 כף זיגוג.
להוסיף 2 ממתקים מצופה ממתקים לעיניים 2 ממתקים חתיכות תירס עבור צוואר "ברגים."
מניחים שבבי שוקולד בשקית פלסטיק מקפיא resealable קטנה; שקית חותם. מיקרוגל על 30 עד 45 שניות או עד שהתרכך. לסחוט שקית עד התערובת חלקה. (במידת הצורך, מיקרוגל 30 שניות יותר או רק עד שכל השבבים נמסים.)
חותכים קצה קטן מפינה אחת של תיק. לסחוט שקית לטפטף שבבי נמס על עוגיות לשיער ופה.