עוגיות גבינה פימינטו
עוגיות גבינת פימינטו עשויות להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 695 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר חדה, קמח חיטה רכה עצמית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו עוגיות גבינה ללא ביצה על הכיריים, עוגיות גבינה על טאווה, פימינטו מק וגבינה, ו מטבל גבינת פימינטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינת צ ' דר חדה מגורדת עם קמח בקערה גדולה.
חותכים חמאה בעזרת סכין חדה או בלנדר מאפה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים פרוסות חמאה על תערובת הקמח; זורקים חמאה עם קמח.
חותכים חמאה לקמח עם בלנדר בצק עד מתפורר תערובת דומה אפונה קטנה. מכסים ומצננים 10 דקות.
שלב חלב חמאה וקוביות פימינטו; מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לחות החומרים היבשים.
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים, להוסיף בהדרגה קמח נוסף לפי הצורך. בידיים מקומחות, לחץ או טפח בצק למלבן בעובי 3/4 אינץ '(בערך 9 על 5 אינץ').
מפזרים את הבצק עם קמח נוסף. מקפלים בצק על עצמו ב 3 חלקים, החל עם 1 סוף קצר. (מקפלים מלבן בצק כאילו קיפול פיסת נייר בגודל מכתב.) חזור על התהליך כולו 2 פעמים נוספות, החל בלחיצה למלבן בצק בעובי 3/4 אינץ '(בערך 9 על 5 אינץ').
לחץ או טפח על בצק בעובי 1/2 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים בעזרת חותך עגול בגודל 2 אינץ', ומניחים זה לצד זה על תבנית גליל ג ' לי מרופדת בנייר קלף או משומנת קלות. (סיבובי בצק צריכים לגעת.)
אופים בחום של 450 במשך 13 עד 15 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור; מברישים עם 2 כפות. חמאה מומסת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו לבן שושן עצמי עולה רך חיטה קמח.