עוגיות גרנולה בר
עוגיות חטיף גרנולה הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, גרנולה פריכה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Granolan Upside Down Cupcakes, אוכמניות גרנולה שוקולד צ'אנק קאפקייקס, ו קל בננה קאפקייקס עם וניל קינמון גרנולה קרם גבינה זיגוג: עוד מסבתא (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שמן צמחי ומים על אש נמוכה.
בקערה גדולה, לנפות את הקמח עם הסוכר, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת החמאה המומסת ומכים עם מיקסר כף יד במהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד incorporated, ולאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה ואת הוניל ומכים עד חלקה, מגרד את החלק התחתון ואת הצד של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלאים אותם כשלושה רבעים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור למשך כ-25 דקות, עד שהקפיצים והקיסם שהוכנסו למרכז יוצאים נקיים.
תן לעוגות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למתלה להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה מרוכך במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, תמצית וניל ומלח ומכים את התערובת במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הגדל את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את החלב או שמנת כבדה ומכים עד אור ורך, על 2 דקות.
כפור את הקאפקייקס מקורר, העליון עם גרנולה פירות יבשים לשרת.