עוגיות גרנולה קישואים
, המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 39 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, קליפת תפוז, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס לבן חמוציות שיבולת שועל (המכונה גם עוגיות בר גרנולה), נגיסות גרנולה של לחם קישואים ללא אפייה {ללא גלוטן וטבעוני}, ו עוגיות גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצה, קליפת התפוז והווניל.
שלב קמח, גרנולה, סודה לשתיה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מערבבים קישואים וצ ' יפס.
ירידה על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.