קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

חזה הבשר הכי טוב שלי

חזה הבשר הכי טוב שלי
המתכון הכי טוב שלי בשר בקר מוכן בערך 14 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וידידותי לפודמפה אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מנה עיקרית זו כוללת 555 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.17 דולר למנה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מיץ לימון, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חזה בקר לברביקיו, בשר בקר דד לשפשף #1, ו חזה בקר לברביקיו.

הוראות

1
מניחים את החזה בכלי נירוסטה או זכוכית. בקערה קטנה, מערבבים יחד רוטב סויה מרק, מיץ לימון, ועשן נוזלי; יוצקים מעל דד.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב סויהרוטב סויה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מכניסים למקרר ומשרים לילה.
3
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים את החזה מהמרינדה ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 6 שעות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לרוטב, בקערה קטנה משלבים את גבינת השמנת המרוככת והחזרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חזרתחזרת
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקציפים היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טורנון מתילדה שיראז. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
טורנון מתילדה שיראז
טורנון מתילדה שיראז
צבע אודם מבריק וכהה. אף: עמוק עם פירות שחורים וניחוחות פלפל.חיך גמיש וחמדני עם טאנינים משיי ואלגנטי. עצה של סומלייה: בשר חזיר, בייקון, בשר בקר מטוגן.