כרובית כבושה ובצל אדום
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? כרובית כבושה ובצל אדום יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 145 קלוריות. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם חומץ יין, זרעי כוסברה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בצל אדום כבוש, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל סגול, ו כרובית כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר מים בינוני.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהם פריכים-רכים, כ -2 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים עד שהם מתקררים. אורזים את הכרובית, הבצל והשום לצנצנת של 1 ליטר.
שלב את חומץ היין האדום, חומץ לבן מזוקק, 3/4 כוס מים, הסוכר, 1 1/2 כפיות מלח, זרעי הכוסברה וגרידת הלימון בסיר קטן והביא לרתיחה.
יוצקים את המלח החם לצנצנת ומניחים להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לילה או עד 1 בשבוע.