עוגיות דומדמניות סולת חמאתיות
עוגיות דומדמניות סולת חמאה דורשות כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-30 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 115 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם קמח תירס, סולת, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו עוגיות דומדמניות סולת חמאתיות, פודינג סולת עם רוטב דומדמניות אדומות, ו הל-עוגיות חמאה סולת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מכסים דומדמניות במים חמים מאוד.
בואו לשבת במשך 10 דקות; מסננים.
בינתיים, שלבו קמח, סולת ומלח. בקערה של מערבל לעמוד, היכו חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצה, מגרדים את החלק הפנימי של הקערה ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים תערובת קמח, גרידת תפוז ודומדמניות, מערבבים לאט עד לאיחוד. הופכים בצק על משטח עבודה ומעצבים לדיסק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
עטפו בצק, הניחו על משטח עבודה מקומח וגלגלו 1/3 פנימה. עבה. מפזרים באופן שווה 2 ניירות אפייה עם כ 1 כף. קמח תירס כל אחד.
חותכים בצק עם 2 אינץ'. חותך דקורטיבי ומניחים מעט זה מזה על ניירות אפייה, מגלגלים מחדש שאריות לפי הצורך.
אופים עוגיות עד להזהבה בהירה, 10 עד 12 דקות, מחליפים עמדות מחבת באמצע הבישול.
העבירו עוגיות למתלה להתקררות.
* מצא במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב.
הפוך קדימה: אחסן אטום עד 5 ימים.