עוגיות דלעת אני
עוגיות דלעת אני צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגל, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ועוגת גבינה תבלין דלעת בראוניז, עוגיות סוכר תבליני דלעת עם ציפוי קרם חמאה דלעת, ו וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד שהם תפוחים. מקציפים ביצה, וניל ודלעת.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הצימוקים והקמח. מערבבים לתערובת דלעת.
זרוק עוגיות על ידי כפית גדושה על גיליונות עוגיות מכוסה נייר קלף.
אופים 12 עד 15 דקות או עד להשחמה קלה סביב הקצוות.
מוציאים מהתנור ומניחים על מדפי קירור. פרוסט עם זיגוג אבקת הסוכר האהוב עליך או להשאיר רגיל.