עוגיות דלעת מערבולת של משאית פינוקים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. 82 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות הסוכר של משאית הממתקים, עוגיות הכרמל קרם של משאית הפינוקים, ו ברים שכבת סופר דופר של משאית פינוקים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, באמצעות מזלג, לטאטא, או נפה, לערבב את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה ולהניח בצד.
בקערה או במיקסר, שמנת החמאה והסוכר.
בקערה קטנה, מערבבים את הביצה, וניל, ותמצית שקדים.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת חמאה / סוכר ומערבבים עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד המרכיבים משולבים. אל overmix - אתה רוצה את הבצק להיות נוקשה אבל לא קשה.
מגלגלים את הבצק בין פיסת נייר קלף מקופל או נייר שעווה כדי ליצור מלבן 12 על 9 אינץ'.
מניחים את הבצק עטוף שטוח על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד, על 15 דקות.
כדי להפוך את המילוי, לערבב את מחית דלעת, תבלין דלעת, וסוכר חום יחד בקערה קטנה.
כדי להרכיב, לקלף את השכבה העליונה של נייר קלף מהבצק.
מורחים שכבה דקה של מילוי על כל מלבן הבצק. אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את הבצק דרך המילוי. ייתכן שלא תצטרך את כל המילוי.
החל בצד ארוך של המלבן, לגלגל את הבצק כמו רול עוגה. לעטוף את הגליל בחוזקה בנייר קלף, למקם אותו בצד התפר למטה על תבנית האפייה, להקפיא לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל-375 ° F וממפים תבנית אפייה עם קלף.
הסר את הקלף וחתוך בזהירות את הגליל לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את העוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הקצוות להתחיל להפוך חום זהוב.
תן להם להתקרר על תבנית האפייה.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את מחית דלעת וחמאה.
מוסיפים את הסוכר של קונדיטור, קינמון, ואולספייס ומערבבים היטב.
אם אתה רוצה להיות מפואר, לשים את הזיגוג בשקית צנרת קטנה לקשט את העוגיות עם squiggle נועז או curlicue! או פשוט להשתמש בסכין חמאה כדי להפיץ זיגוג על החלק העליון.