עוגיות דלעת פרמזן
ביסקוויטים דלעת פרמזן עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 129 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, אגוז מוסקט, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פרמזן דלעת, עוגיות בזיליקום פרמזן, ו עוגיות פרמזן פריכות.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F; קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מוסיף את החמאה חתוכה ולעבוד אותו עם קצות האצבעות שלך עד התערובת נראית כמו פירורים גסים.
מערבבים את הדלעת והשמנת בקערה קטנה ושופכים על תערובת הקמח.
מערבבים עם הידיים או מזלג לעשות בצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות להתגלגל לתוך מלבן 3/4 אינץ ' עבה באמצעות מערוך מקומח.
לגזור ביסקוויטים באמצעות חותך 2 אינץ ' עגול ולסדר כ 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכן.
מברשת את צמרות עם חמאה מומסת ומפזרים עם הנותרים 1 כף פרמזן.
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
להעביר את תבנית האפייה למתלה ולתת את הביסקוויטים להתקרר מעט לפני ההגשה או להתקרר לחלוטין להקפיא (ראה הערה של קוק).