קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דלעת קר

עוגיות דלעת קר
. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מחית דלעת, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות דלעת קר, עוגיות דלעת קר, ו עוגיות דלעת קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
ציפורן קרקעציפורן קרקע
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
בקערה בינונית, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים דלעת, ביצה, ו 1 כפית וניל לתערובת חמאה, ומכים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
5
מערבבים במרכיבים יבשים. ירידה על גיליון עוגיות על ידי כף חופנים; לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות מגניבות, ואז טפטוף זיגוג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים סוכר, חלב, 1 כף חמאה מומסת, ו 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
חלבחלב
2
מוסיפים חלב לפי הצורך, כדי להשיג עקביות טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב