עוגיות דלעת קר
. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מחית דלעת, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות דלעת קר, עוגיות דלעת קר, ו עוגיות דלעת קר (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן.
מוסיפים דלעת, ביצה, ו 1 כפית וניל לתערובת חמאה, ומכים עד שמנת.
מערבבים במרכיבים יבשים. ירידה על גיליון עוגיות על ידי כף חופנים; לשטח מעט.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות מגניבות, ואז טפטוף זיגוג עם מזלג.
מערבבים סוכר, חלב, 1 כף חמאה מומסת, ו 1 כפית וניל.
מוסיפים חלב לפי הצורך, כדי להשיג עקביות טפטוף.
מרכיבים מנות :
1 1 קילו קישואים, אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 1 1 קילו קישואים, על הסוכר של קונדיטורים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חמאה מומסת 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מחית דלעת משומר 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר ממתקים 1 (קיבלר) 591 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 2 (יכול להיות או להרחיק) קינמון טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) ציפורן טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) אגוז מוסקט טחון 3 (חוֹרֶף) שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 1 1 קילו קישואים, 6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן