גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר ישן ומגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנקז את רסק התפוחים אם יש לך לא כבר. כדי לעשות זאת, פשוט להפיץ ½ כוס על ערימה של מגבות נייר ולתת את המגבות לספוג את הלחות נוספת. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את האיזון כדור הארץ עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, אז הכה ברסק התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים את שיבולת השועל וצ ' יפס שוקולד. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לחלק אותו 6 חלקים לעטוף כל חלק סביב Oreo.תרסיס 6 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
עוגיות אוריאו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר לחלוטין. אני דווקא אוהב קירור מצמרר בקצרה לפני הסרת מאפין paper.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, ולאחר מכן הכה את הביצים ווניל, מכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד.תרסיס 20 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עוגיות בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מדירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.