קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

עוגיות התחלה (טבעוני ולא טבעוני)

עוגיות התחלה (טבעוני ולא טבעוני)
גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר ישן ומגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקז את רסק התפוחים אם יש לך לא כבר. כדי לעשות זאת, פשוט להפיץ ½ כוס על ערימה של מגבות נייר ולתת את המגבות לספוג את הלחות נוספת. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את האיזון כדור הארץ עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, אז הכה ברסק התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים את שיבולת השועל וצ ' יפס שוקולד. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לחלק אותו 6 חלקים לעטוף כל חלק סביב Oreo.תרסיס 6 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר לחלוטין. אני דווקא אוהב קירור מצמרר בקצרה לפני הסרת מאפין paper.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, ולאחר מכן הכה את הביצים ווניל, מכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד.תרסיס 20 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
הסר את ניירות מאפין.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק56 גרם רסק תפוחים סחוט (מ 114 גרם או ½ כוס)56 גרם רסק תפוחים סחוט (מ 114 גרם או ½ כוס)11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2largesביציםביצים383אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח לכל המטרהכוסות קמח לכל המטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר40אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שיבולת שועל, בישול מהיר או מיושןשיבולת שועל, בישול מהיר או מיושן6עוגיות אוריאועוגיות אוריאו20OreosOreos0כפית מלח scantכפית מלח scant1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מריר נוסף או שבבי שוקולד מיניאטורייםצ'יפס שוקולד מריר נוסף או שבבי שוקולד מיניאטוריים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(שני מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(שני מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מאושר טבעוניצ'יפס שוקולד מאושר טבעוני

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מדירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.