עוגיות וגלידות גלידה
ניתן להכין את עוגיות המתכון וגלידות גלידה בתוך כ 3 שעות ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. קיץ יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תוספת מוקצפת, עוגיות ועוגיות שמנת, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי גלידה עם עוגיות טבולות שוקולד, עוגיות וגלידות גלידה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת מרשמלו דלעת שמנת.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
קו כפול תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ ' בנייר כסף, והשאיר 2 ידיות מורחבות על הצדדים.
דופקים את העוגיות במעבד מזון עד שהם עדינים. זורקים את העוגיות והחמאה בקערה בינונית. לחץ היטב את פירורי העוגיות לתחתית התבנית המוכנה.
מורחים בזהירות את הגלידה המרוככת על פני הקרום.
מזלפים את הקרמל ומעליהם את התוספת המוקצפת.
מפזרים אבק של שוקולד מגולח.
מכניסים למקפיא למשך 3 שעות להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לחטיפי גלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.