עוגיות וניל מסוכרות
עוגיות וניל סוכר הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 64 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתייה, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 7%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות סוכר מזוגגות כפולה של פטל וניל עם אמנון אמנון, חמוציות סוכר וניל-תפוז, ו חמוציות סוכר וניל-תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב קמח, סודה לשתיה ומלח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; היכו עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור רכה (כ 1 דקה).
מוסיפים וניל וחלבוני ביצה, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה תערובת קמח, מקציפים רק עד שנוצר בצק רך. מחלקים בצק ל -2 מנות שוות.
הניחו כל מנה על ניילון; מעצבים כל מנה ליומן בגודל 8 אינץ'. לעטוף יומני בניילון נצמד; להקפיא לפחות 2 שעות או עד המשרד מאוד.
עבודה עם יומן בצק אחד בכל פעם, מעיל קלות כל יומן עם תרסיס בישול.
מרדדים כל יומן בצק במפזרי סוכר, לוחצים בעדינות להדבקה.
חותכים כל יומן בצק לפרוסות 32 (1/4 אינץ'); מניחים 1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 למשך 10 דקות או עד להתייצבות.
מוציאים מהמחבתות; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.