עוגיות וקאפקייקס עם ציפוי אוריאו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שוקולד Oreo עם עוגיות וזיגוג קרם, עוגות שוקולד לחות עם ציפוי גבינת שמנת Oreo, ו עוגיות שוקולד Oreo תחתית עם ציפוי אוריאו חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות ומחבת קו קאפקייקס עם ספינות קאפקייקס (מתכון עושה על 16 קאפקייקס).מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה במדיום bowl.In קערה של מיקסר, חמאת שמנת וסוכר עד רכות.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם עד בשילוב.
מוסיפים שמנת חמוצה, שמן ווניל עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב. מקפלים אוריאו כתוש.למלא מחבתות cupcake 3/4 דרך.
אופים במשך 15-20 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.בעוד עוגות מתקררות להפוך את הציפוי. עבור הזיגוג, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים. הכה במהירות בינונית גבוהה עד הקצפת מחזיקה פסגות נוקשות. לרסק 6 עוגיות oreo במעבד מזון (אם אתה לא הבעלים של אחד, אתה צריך דק למחוץ את oreo לתוך פירורים קטנים או אחר העוגיות ייתקע שקית צנרת או קצה צנרת). בעדינות לקפל את פירורי עוגיות עם מרית.פרוסט לפי הצורך (השתמשתי קצה 1m וילטון). ואז מעל כל קאפקייק עם עוגיית אוראו.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "