עוגיות זנגביל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך זנגביל, ציפורן טחון, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות גברים זנגביל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מנפים את הקמח, אבקת אפייה, תבלינים ומלח יחד בקערה גדולה, ומניחים בצד.
בסיר קטן לשלב את החמאה, דבש, סוכר, מיץ לימון וגרידת תפוזים. מביאים את זה לחום בינוני ומבשלים עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
בואו להתקרר על טמפרטורת החדר והכה בביצים.
הפוך היטב בתערובת קמח / תבלין ולהוסיף את תערובת ביצה / סוכר לבאר. באמצעות מזלג, להתחיל לשלב בהדרגה את הקמח לתוך תערובת הביצה. כאשר הקמח כבר שולב בעיקר, להפוך את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי ללוש בעדינות עד התערובת חלקה הומוגנית. ללוש קצת יותר קמח אם הבצק נראה דביק. צ ' יל בצק במשך 1 שעה או לילה.
באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק לעובי זוגי של כ 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים על גיליון עוגיות משומן או מצופה בקלף קלות ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהעוגיות מוצקות ומשחימות קלות.
תן את העוגיות מגניב במשך 3 עד 4 דקות ולהעביר מתלה קירור.
כאשר העוגיות הן מגניב לחלוטין לקשט, לפי הצורך.
הערה של קוק: אם אתם מתכננים לתלות את העוגיות, לעשות חור עבור מחרוזת לפני האפייה.