קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות51
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חג המולד איטלקי

עוגיות חג המולד איטלקי
המתכון עוגיות חג המולד האיטלקי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 51 מנות עם 163 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם מלח, גבינת ריקוטה מקרטון, זילוף צבעוני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו ריצ'ארלי, עוגיות שקדים איטלקיות וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות חג המולד איטלקי, ו קוקידטיס של דודה רייצ'ל (עוגיות תאנה איטלקיות לחג המולד) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים ריקוטה וניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ונילוניל
ביצהביצה
3
שלב קמח, מלח וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
זרוק על ידי מעוגל כפיות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר למתלים להתקררות.
7
בקערה, חמאת שמנת, סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הוסף מספיק חלב עד שהציפוי מגיע לעקביות מתפשטת. פרוסט מקורר עוגיות ומיד לקשט עם מפזרים. אחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
חלבחלב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו