עוגיות חמאה
גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות חמאה, עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לערבב יחד את החמאה 1 כוס סוכר עד שהם פשוט משולבים.
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח. לעטוף בניילון וצינה במשך 30 דקות.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/2 אינץ 'וחותכים עם חותך 3 על ידי 1 אינץ' בצורת אצבע.
מניחים את העוגיות על תבנית אפייה ungreased ומפזרים סוכר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד הקצוות מתחילים חום. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
כאשר העוגיות מגניבות, הניחו אותן על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. שים 3 אונקיות של השוקולד בקערת זכוכית ומיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. (אל תסמוך על שעון המיקרוגל שלך; זמן את זה עם השעון שלך.) מערבבים עם כף עץ. המשך לחמם ולערבב במרווחים של 30 שניות עד השוקולד הוא פשוט נמס.
מוסיפים את השוקולד הנותר ומאפשרים לו לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חלק לחלוטין. מערבבים במרץ עד השוקולד הוא חלק מעט מקורר; ערבוב עושה את זה glossier.
טפטוף 1/2 של כל עוגייה עם מספיק שוקולד רק כדי לצפות אותו.