קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות חמאה דביקות

עוגיות חמאה דביקות
עוגיות חמאה דביקות הן צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגיות עוגיות עוגת חמאה דביקות מקטיפה אדומה, עוגיות חמאה דביקות, ו עוגיות חמאה דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם לסכל לרסס עם ספריי בישול או לשפשף עם חמאה וקו עם נייר קלף.מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד לקערה קטנה. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה, סוכר ווניל יחד עם מיקסר חשמלי. לגרד את הקערה עם מרית גומי. מוסיפים את הביצה ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.עם קמח על האצבעות, לחץ על הבצק לתחתית המחבת והניח בצד בזמן שאתה מכין את המילוי (השתמשתי באותה קערה).הכה את החמאה, מלח ווניל עם המיקסר עד אור ורך. לגרד את הקערה עם מרית גומי.באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להכות בחלב מרוכז. לנצח במשך כ -15 שניות. לגרד קערה ולהכות בסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הביצה ומכים במשך 1 1/2 דקות במהירות בינונית גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה שוב. לגרד את הקערה. עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הקמח והכה עד מעורב, 30 שניות (אני רק עוררתי אותו).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים את המילוי באופן שווה על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
אופים על המדף המרכזי של התנור עד הקצוות מופיעים להגדיר אבל המרכז הוא עדיין jiggly, 25 עד 27 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר; ואז לקרר עד סט, על 4 שעות.
7
חותכים ל 2 1/4-by-1 1/2 אינץ ' ברים עם סכין דק חד, טובל אותו במים חמים ומנגב אותו נקי לפני כל חתך חדש.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים