עוגיות חמאה דביקות
עוגיות חמאה דביקות הן צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגיות עוגיות עוגת חמאה דביקות מקטיפה אדומה, עוגיות חמאה דביקות, ו עוגיות חמאה דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם לסכל לרסס עם ספריי בישול או לשפשף עם חמאה וקו עם נייר קלף.מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד לקערה קטנה. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה, סוכר ווניל יחד עם מיקסר חשמלי. לגרד את הקערה עם מרית גומי. מוסיפים את הביצה ומכים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.עם קמח על האצבעות, לחץ על הבצק לתחתית המחבת והניח בצד בזמן שאתה מכין את המילוי (השתמשתי באותה קערה).הכה את החמאה, מלח ווניל עם המיקסר עד אור ורך. לגרד את הקערה עם מרית גומי.באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להכות בחלב מרוכז. לנצח במשך כ -15 שניות. לגרד קערה ולהכות בסירופ תירס.
מוסיפים את הביצה ומכים במשך 1 1/2 דקות במהירות בינונית גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה שוב. לגרד את הקערה. עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להוסיף את הקמח והכה עד מעורב, 30 שניות (אני רק עוררתי אותו).
יוצקים את המילוי באופן שווה על הבסיס.
אופים על המדף המרכזי של התנור עד הקצוות מופיעים להגדיר אבל המרכז הוא עדיין jiggly, 25 עד 27 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר; ואז לקרר עד סט, על 4 שעות.
חותכים ל 2 1/4-by-1 1/2 אינץ ' ברים עם סכין דק חד, טובל אותו במים חמים ומנגב אותו נקי לפני כל חתך חדש.