עוגיות חמאה (כמות החלפת עוגיות)
המתכון צב עוגיות חמאה (כמות חילופי עוגיות) יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קרמל, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. מתכונים דומים: עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות), עוגיות אספרסו טביעת אצבע (כמות חילופי עוגיות), ו עוגיות חג ליים קריר (כמות חילופי עוגיות).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים חמאה, סוכר ותמצית שקדים. מערבבים בקמח ומלח. (אם הבצק מתפורר, מערבבים ב-1 עד 2 כפות חמאה מרוככת נוספת או מרגרינה מקל.)
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים.
גלגל כל חלק למעגל עבה 1/4 אינץ'. (אם הבצק דביק, צמרמורת על 15 דקות.)
חותכים כל מעגל לתוך 6 טריזים.
מניחים טריזים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, קרמל חום מעל חום בינוני על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מותך. בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על 1 עד 3 דקות, תוך ערבוב באמצע זמן החימום, עד נמס ודק מספיק כדי לטפטף.
לטבול 2 קצוות ישרים של כל עוגייה לתוך קרמל נמס, ואז לתוך פקאנים קצוצים. (אם קרמל מתעבה, להוסיף עד 1 כפית מים וחום על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד קרמל מתרכך.)
מניחים נקודה של שוקולד נמס על גבי כל עוגייה; מניחים פקאן חצי על שוקולד.
טפטוף שנותר שוקולד על צמרות של עוגיות.