עוגיות טופי מחיטה מלאה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, סודה לאפייה, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ג'מבו חיטה נבט שוקולד צ' יפס עוגיות, עוגיות ג'מבו, ו עוגיות בראוני ג'מבו (מתכונים דומים).
הוראות
אל תחמם את התנור עדיין, כי הבצק הזה טוב יותר אחרי שהוא התקרר. אתה יכול לאפות אותו מיד, אבל העוגיות התפשטו קצת more.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את החמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. הכה בשני הסוכרים עד מעורבב היטב. לגרד צדדים של קערה ולהכות בביצה ווניל. כאשר ביצה מעורבב, להכות את אבקת האפייה, סודה לשתיה, ו salt.By יד, מערבבים בקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים בשוקולד צ ' יפס,
Heath Bars (אם משתמשים) ואגוזים קלויים.באמצעות כף גדושה בנדיבות, לאסוף תלוליות גדולות ולסדר אותם על צלחת מרופדת רדיד. מכסים בניילון נצמד ומצוננים במשך 8 שעות או לילה.מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם רגיל (בניגוד nonstick או קלף) לסכל.סדר ערימות של בצק על 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. הקש על צמרות מעט למטה לרמה עם הקצוות.
אופים על מתלה מרכז כ 15 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר קצוות יש השחמה במקצת
בואו עוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 4 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.