טארט בצל ים תיכוני
טארט בצל ים תיכוני הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1954 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצק ללחם, פלפל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: טארט עגבניות ים תיכוני עבור # SundaySupper, טונה ים תיכונית, פלפל וקורט טארט, ו טארט בצל.
הוראות
תפשיר בצק לחם לפי הוראות החבילה. גריז קל גיליון עוגיות.
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מערבבים בצל; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים כ 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רך. מערבבים בזיליקום ופלפל לבן.
לשטח את הבצק לתוך מלבן על משטח מקומח קלות.
רול בצק עם מערוך מקומח לתוך מלבן 14x11 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות; בואו לעמוד 15 דקות.
תערובת בצל כפית באופן שווה על פני הבצק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות. מסדרים אנשובי דפוס סריג על בצל. למעלה עם זיתים.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.