זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו אפל-עוגיות דומדמניות, עוגיות דומדמניות לימון, ו עוגיות דומדמניות בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להשרות דומדמניות ב 1/2 כוס מים חמים עד נפוח; לנקז ולהניח בצד. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
עוגיות
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים את 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
וניל
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים את האגוזים הקצוצים ודומדמניות מיובשות. טיפה על ידי כפות מעוגלות על סדיני העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
דומדמניות מיובשות
סודה לשתייה
חלב-חמאה
עוגיות
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כאשר העוגיות הן קרירות, כפור עם ציפוי החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
עוגיות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
5
כדי להפוך את הזיגוג: להמס חמאה בסיר קטן על כובע בינוני עד חום זהוב. מערבבים את 1/4 כוס מים ו 1/2 כפית וניל. מקציפים את הסוכר ' ממתקים 1/2 כוס בכל פעם עד הדובדבן הוא של עקביות להפיץ.