קושימומחה
מוכן ב25 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות טיפות אגוז דומדמניות

עוגיות טיפות אגוז דומדמניות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו אפל-עוגיות דומדמניות, עוגיות דומדמניות לימון, ו עוגיות דומדמניות בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות דומדמניות ב 1/2 כוס מים חמים עד נפוח; לנקז ולהניח בצד. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים את 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים את האגוזים הקצוצים ודומדמניות מיובשות. טיפה על ידי כפות מעוגלות על סדיני העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
דומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כאשר העוגיות הן קרירות, כפור עם ציפוי החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
כדי להפוך את הזיגוג: להמס חמאה בסיר קטן על כובע בינוני עד חום זהוב. מערבבים את 1/4 כוס מים ו 1/2 כפית וניל. מקציפים את הסוכר ' ממתקים 1/2 כוס בכל פעם עד הדובדבן הוא של עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים