עוגיות יוגורט דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים יוגורט דבש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, יוגורט דבש ווסקוס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו קציר דבש ואננס צלוי בדבש עם יוגורט ופיסטוקים, ביסקוויטים יוגורט, ו ביסקוויטים יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את החמאה במקפיא עד שהוא קר מאוד-כ 20 דקות.בינתיים, בקערה גדולה, לערבב היטב את הקמח, אבקת אפייה ומלח.באמצעות פומפיה גדולה, מגררים את החמאה הקרה על תערובת הקמח. לזרוק אותו עם מזלג (או את האצבעות) עד שהוא נראה גס ומתפורר.
מוסיפים את היוגורט ומערבבים כדי להכין בצק שהוא מעט דביק, אבל עבה מספיק כדי לחתוך. מחלקים בצק לשניים. עובד חצי אחד בכל פעם, לחץ על הבצק לתוך כתם על 3/4 אינץ ' עבה לחתוך שלושה סיבובים באמצעות שפת כוס או חותך ביסקוויט. ייתכן שיהיה עליך לחתוך שני, לאחר מכן לאסוף את השאריות לשלישית.. חזור עם הבצק שנותר.מסדרים בצק על תבנית אפייה וחולצות מברשת עם חמאה מומסת.
שים את הביסקוויטים בתנור חם 450 מעלות.להפחית חום 204°.
אופים במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.