עוגיות לינזר מצופות שוקולד
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 17 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת מפילדלפיה, שוקולד חצי מתוק של בייקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-17 דקות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות שוקולד חם לינזר, ו עוגיות שוקולד לינזר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ותבלינים. מקציפים חמאה 1 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים חלמונים; מערבבים היטב. בהדרגה להכות בתערובת קמח.
להוסיף אגוזים; לערבב היטב. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לכדור; לשטח מעט. לעטוף בנפרד בניילון נצמד. להכניס למקרר 1 שעה.
מרדדים חתיכת בצק 1 על משטח מקומח קלות לעובי 1/8 אינץ'; לחתוך 24 סיבובים עם 2-1 / 2 חותך עוגיות אינץ', rerolling שאריות בצק לפי הצורך.
העברה לסדינים אפייה. השתמש חותך עוגיות עגול 1 אינץ לחתוך מרכזים מ 12 סיבובים. חזור עם הבצק שנותר.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב על דפי אפייה 3 דקות.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
מורחים ריבה על עוגיות שלמות. השתמש מסננת בסדר רשת כדי לפזר באופן שווה 1 כף. של הסוכר שנותר על עוגיות שנותרו; מקום, הצדדים סוכר למעלה, על עוגיות ריבה עקף.
ממיסים שוקולד לפי ההוראות. מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר עד שמנת. הכה בשוקולד, ולאחר מכן נשאר סוכר עד אור ורך. כפית גדושה של תערובת השוקולד על מרכז כל עוגייה.
בואו לעמוד 10 דקות. או עד שהשוקולד יהיה מוצק.