קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מדלן אגוזי לוז

עוגיות מדלן אגוזי לוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות מדלן אגוזי לוז. מתכון זה משמש 24. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 82 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר של קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוגיות מדלן, מאייר לימון מדלן עוגיות, ו כריכי גלידת אגוזי לוז ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את אגוזי הלוז והסוכר של הקונדיטורים; מכסים ומעבדים עד שאגוזים קצוצים דק. הניחו בצד. ממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מברישים שתי מחבתות מדלן בחמאה. אבק עם 2 כפות קמח; הקש על מחבתות כדי להסיר עודפי קמח והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מדלן.מדלן.
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מניחים את יתרת החמאה בסיר. ממיסים על אש נמוכה במשך 4-5 דקות או עד לקבלת צבע ענבר בהיר; מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בקערה גדולה מקציפים חלמונים וסוכר עד לקבלת צבע לימון סמיך וחיוור. מערבבים פנימה חמאה מומסת ווניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שלב את אבקת האפייה,המלח והקמח שנותר; מערבבים לתערובת חמאה רק עד לאיחוד. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. מקפלים בעדינות תערובת אגוזים שמורה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עם כף, למלא מחבתות מוכן שני שלישים מלא.
7
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 18-20 דקות או עד להזהבה. מצננים 2 דקות לפני שהופכים מחבתות על מדפי תיל להסרת עוגיות. מגניב לגמרי. אבק קלות עם סוכר קונדיטורים נוסף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן