עוגיות מולסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מולסה. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ג'ינג'ר הקרקע, קמח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: 10 ימים של עוגיות: עוגיות לעיסה, עוגיות דבשה של אמא, ו עוגיות מולסה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, שיני ומלח ולהניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד אור ורך. הכה בביצה ולאחר מכן את המולסה. בשלישים, לערבב בעדינות בתערובת הקמח עד רק בשילוב.
באמצעות כף גלידה, לגרוף את בצק העוגיות לתוך כדורי 1 אינץ ' על מגש גיליון מכוסה סוכר turbinado. בעדינות לזרוק את העוגיות בסוכר, מכסה אותם לחלוטין.
מניחים את כדורי הבצק המצופים בסוכר על מגש אחר ומוחצים בעדינות קצת.
הסר את העוגיות למדף להתקרר. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.