עוגיות מולסה מולד
עוגיות מולסה מלידה לוקחות בערך שעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 7 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 60. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 59 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ציפורן טחון, קינמון טחון, מלח וחלמון ביצה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 9% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו 10 ימים של עוגיות: עוגיות מולסה לעיסות , עוגיות מולסה ועוגיות מולסה .
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את החלמון, המים והמולסה.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הג'ינג'ר, הקינמון והציפורן; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים או עד שקל לטפל.
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם מקומח 2-1/2-in. חותכני עוגיות בנושא מולד.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים יציבים.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
בסיר כבד על אש נמוכה מערבבים את מרכיבי הציפוי. במיקסר נייד מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל-160 מעלות, בערך 8-10 דקות.
יוצקים לקערה קטנה. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת ציפוי קשיח, כ-7 דקות.
מורחים על עוגיות; לתת להתייבש לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "