עוגיות מלאות בכוסות ריס.
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם אגוז מוסקט, תמצית vanillan, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גביעי עוגיות חמאת בוטנים עוגיות בצק, ריס חמאת בוטנים עוגיות בצק לטבול, ו פרוזן יוגורט בצק עוגיות בכוסות עוגיות של Quest Bar {וידאו כלול!} (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את בצק העוגיות: עם מערבל יד או לעמוד, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום, סוכר, מלח, סודה לשתיה ואגוז מוסקט במהירות בינונית עד אור ורך.להפחית את מהירות מערבל נמוך ולהוסיף את הקמח בבת אחת.
טפטוף בוניל ולאחר מכן להוסיף את שבבי השוקולד. השתמש במרית גומי כדי להעביר את הבצק לשקית מאפה מצויד בקצה גדול, רגיל.
הכן את הכוסות: לארגן 12 ספינות קאפקייקס על תבנית אפייה, להפריש. מזג את השוקולד, או להמשיך עם שוקולד נמס במקום. בכל מקרה, יוצקים 1/2 גרם שוקולד לתוך כל אוניית קאפקייקס.
השתמש שקית מאפה צינור כשלושה רבעים של אונקיה של בצק עוגיות ישירות למרכז של כל כוס. זה יגרום לשוקולד להתרחק מהמרכז ולמעלה הצדדים. (אתה יכול לראות צעד אחר צעד תמונות של תהליך זה כאן.)
השתמש באצבע לחה כדי ללטף בעדינות את " שיא " של כל מרכז בצק עוגיות. לאחר מכן, מעל כל כוס עם עוד חצי אונקיה של שוקולד.
קח את מחבת הסדין בשתי הידיים בעדינות להניף אותו על הדלפק לרמה השוקולד ולשחרר כל בועות אוויר.
אם משתמשים בשוקולד לא מחודד, מקררים כוסות עד מוקשה, כשלושים דקות. שוקולד מזג יהיה להקשיח בכוחות עצמו בעוד כמה דקות
אחסן כוסות במיכל אטום. הם ישמרו במשך כשבוע בטמפרטורת החדר או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא. פתח את העטיפה לפני ההגשה.אנא זכור, אם אתה משתמש שוקולד untempered עליך לאחסן את הממתקים במקרר בכל עת.