עוגיות מקרר פסי סתיו
עוגיות מקרר פסי סתיו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 72 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, צבע מזוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות תיבת קרח מפוספסות, קנדי קיין עוגיות פסים, ו עוגיות מפוספסות בשחור לבן.
הוראות
מחבת כיכר בגודל 8x4 אינץ ' עם נייר שעווה, מרחיבה את הנייר מעל צדי המחבת. בקערה גדולה, לשלב סוכר וחמאה; לנצח עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצה; להתמזג היטב.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מניחים 1 כוס בצק בקערה בינונית.
מוסיפים קליפת תפוז ושני צבעי המזון; מערבבים לערבב מעט. על משטח העבודה, ללוש בצק עד צבע אחיד. צורה בצק לתוך 7x3 1/2 אינץ מלבן; מקום במחבת מרופדת נייר שעווה. תלחץ בעדינות.
לחץ על מחצית הבצק שנותר לתוך מלבן 1/2 אינץ ' 7x3; מניחים מעל בצק כתום במחבת. לחץ בעדינות לקצה המחבת. מערבבים שוקולד לבצק שנותר; ללוש על משטח העבודה עד שהצבע אחיד. צורה בצק לתוך 7x3 1/2 אינץ מלבן; מקום מעל בצק וניל במחבת. לחץ בעדינות לקצה המחבת. מכסים בנייר שעווה; מקררים 3 שעות או עד המשרד.
מחממים תנור ל 191°. באמצעות רירית נייר שעווה, להרים את הבצק מן המחבת.
חותכים את הבצק לאורך לשניים.
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים ב 191°. במשך 7 עד 10 דקות או עד עוגיות נקבעים הקצוות הם חום זהוב בהיר מאוד. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות.