כריכי מונטה כריסטו הודו מעושנים
אם יש לכם חמאה, לחם חיטה דבש, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשימורים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint מלאות ריבה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כריכי מונטה קריסטו, כריכי מונטה קריסטו, ו כריכי מונטה קריסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים חרדל על צד אחד של כל פרוסת לחם.
שכבה 4 פרוסות לחם, חרדל הצדדים למעלה, עם פרוסות הודו וגבינה. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, חרדל הצדדים למטה.
לטאטא יחד ביצים וחלב בצלחת רדודה. טובלים את שני הצדדים של כל כריך לתערובת ביצים.
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; לבשל 2 כריכים במחבת 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה וכריכים.
מגישים מיד עם שימורי אוכמניות. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.