קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מרנג בטעם פחמימות

עוגיות מרנג בטעם פחמימות
עוגיות מרנג בטעם פחמימות דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 48. מנה אחת מכילה 19 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 466 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך תערובת תות ג'לי®, חלבוני ביצה, תחליף סוכר מגורען ללא קלוריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו תשכחי ממני, עוגיות מרנג בטעם ורדים., בראוניז זוקיני דלת פחמימות, ו קרם חמאה שוקולד פחמימות הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים על 1/4 אינץ ' את פינה של גלון כבד בגודל שקית פלסטיק resealable, ולדחוף קצה לקשט עוגה בגודל גדול (כגון קצה כוכב) לתוך הפתח. ההתאמה צריכה להיות הדוקה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
בקערה קטנה, מערבבים את תערובת הג ' לטין עם תחליף הסוכר. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח עד פסגות נוקשות טופס. כפי שאתה מכה את החלבונים ביצה, בהדרגה להוסיף את תערובת ג ' לטין, על 1 כף בכל פעם. כפית את התערובת רכה לתוך שקית פלסטיק מוכן, בעדינות לסחוט ולסובב את התיק כדי לאלץ את תערובת מרנג לקצה לקשט. (אין לאטום את התיק, כך שהאוויר יכול לברוח.)
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לסחוט את התיק כדי למקם בובות בגודל כדור גולף של תערובת מרנג על גיליונות אפייה מוכן. לקבלת אפקט דקורטיבי, לסובב ולהרים כפי שאתה מניח את העוגייה על הסדין, כדי לעשות צורה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות נקבעות ויבשות, כ -1 שעה ו -30 דקות. אין לפתוח דלת תנור בעת אפייה. בסוף זמן האפייה, לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור, ולאפשר לעוגיות להתקרר לאט בתנור לפני הסרת מסדינים אפייה. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.