עוגיות נאנימו בר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, Cakespy: ממתקים תירס Nanaimo ברים, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.